Mourinho reageert met stilte op Conte-uithaal en komt met Zlatan-update

Reacties

Manchester United-manager José Mourinho vond het vrijdag tijdens zijn persconferentie richting het Premier League-duel met Stoke City van maandagavond niet nodig om te reageren op Antonio Conte's laatste belediging aan zijn adres.

Mourinho reageert met stilte op Conte-uithaal en komt met Zlatan-update

De Italiaan noemde Mourinho zaterdag 'fake en een klein mannetje.' Dat was vlak nadat de Portugees een opmerking maakte over de matchfixingzaak waarbij Conte enkele jaren geleden was betrokken.

'Als een persoon jou beledigt kun je een reactie verwachten', meldde Mourinho, die vindt dat Conte is begonnen met de verbale oorlog met zijn speculaties dat de Portugees aan dementie lijdt. Die opmerking maakte de Italiaan nadat Mourinho schamperde over managers die zich langs de lijn als clowns gedragen. Conte voelde zich duidelijk aangesproken en riep in herinnering dat de Portugees in het verleden ook flink tekeerging.

'De eerste keer dat hij me beledigde kwam ik met een antwoord, een antwoord dat hem echt raakte, dat wist ik', aldus Mourinho vrijdag. 'Daarna beledigde hij me voor een tweede keer, maar nu reageer ik anders. Met stilte. Einde verhaal.' Eerder deze week zei Conte dat hij de woorden van Mourinho nooit zal vergeten.

Ibrahimovic
Mourinho ging vrijdag ook in op de situatie van Zlatan Ibrahimovic. Halverwege november maakte de 36-jarige Zweed na een zware kruisbandblessure nog zijn rentree, maar hij heeft nu gas teruggenomen omdat hij zich niet goed voelt.

'Hij is totaal niet blij met zijn fysieke staat. Hij vocht als een tijger om terug te keren, wat hem ook lukte, maar het gevoel is niet goed', zei Mourinho. 'Na overleg met verschillende medici is besloten het even rustig aan te doen. Eind januari, begin februari moet hij weer terugkeren. Hopelijk is zijn gevoel tegen die tijd beter.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.