Mourinho prijst zomeraanwinst: 'Een van de beste spelers ter wereld'

Reacties

Het voetbalgeluk lacht José Mourinho weer toe als trainer van AS Roma. Afgelopen weekend zag de Portugees zijn ploeg nog uit van Internazionale winnen, zodat Roma aan blijft haken bij de kopgroep in de Serie A. Mourinho heeft speciale lof in huis voor één van zijn zomeraanwinsten: Paulo Dybala.

Mourinho prijst zomeraanwinst: 'Een van de beste spelers ter wereld'
© Pro Shots

De Argentijn kwam deze zomer over van Juventus en groeide in Stadio Olimpico al snel uit tot één van de betere spelers. Ook tegen Inter was hij goed voor een doelpunt. Logisch dus dat The Special One in zijn nopjes is met zijn nieuwe smaakmaker. 'Hij heeft de verantwoordelijkheid genomen om belangrijk te zijn voor Roma. Hij heeft de rust die grote spelers hebben, en ik denk dat hij op zijn best is met zestigduizend mensen in het stadion.'

De coach brak ook nog een lans voor zijn pupil bij de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni. 'Die doet het goed. Hij kent zijn spelers en weet dat hij vanaf het middenveld veel opties heeft, maar Dybala is één van de beste spelers in de wereld', aldus Mourinho. Argentinië is bij het WK ingedeeld in een poule met Saudi-Arabië, Mexico en Polen. Dybala speelde sinds juni geen interlands meer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.