Mourinho na nieuwe domper: 'We verdienden het om gestraft te worden'

Reacties

Manchester United leed zaterdagmiddag behoorlijk teleurstellend puntenverlies tegen Wolverhampton Wanderers, en de toch al geplaagde manager José Mourinho kon niet anders dan zich bij dat resultaat neerleggen. Zijn ploeg was simpelweg niet goed genoeg om aanspraak te maken op meer, vond de Portugees.

Mourinho na nieuwe domper: 'We verdienden het om gestraft te worden'

Midweeks begon Manchester United de Champions League-campagne nog met een simpele 0-3 zege bij Young Boys, maar in de Premier League verloopt het allerminst soepel. Er werd gewonnen van Leicester City, Burnley en Watford, maar beschamend verloren van Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur én nu dus gelijkgespeeld tegen promovendus Wolves.

En tegen dat resultaat was eigenlijk niets in te brengen, zo concludeerde Mourinho direct na afloop. 'Een terecht resultaat', luidde de heldere conclusie. 'Zij hebben dit punt verdiend, net zoals wij het verdienen om gestraft te worden. Zij begonnen beter, waren scherper, hadden een betere instelling en - ik weet niet waarom - waren gewoon meer gemotiveerd.

Met name voorin kon Manchester maar nauwelijks potten breken. 'Ik verwachtte vandaag meer van mijn aanvallers', sprak Mourinho dan ook. 'Er was te weinig creativiteit, beweging en dynamiek. We hadden een overwicht, maar maakten het in de laatste twintig minuten te makkelijk voor ze om te overleven. Gezien de manier waarop wij begonnen, hadden we zelfs nog geluk dat we als eerste scoorden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.