Bolt tipt Van Dijk voor FIFA-prijs, ontroerende beelden uit Amerika

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bolt tipt Van Dijk voor FIFA-prijs, ontroerende beelden uit Amerika

'Virgil van Dijk heeft net de UEFA-award gewonnen en als ik kijk naar het succes van Liverpool, zou het maandag zomaar eens zijn beurt kunnen zijn.' 
• Virgil van Dijk werd onlangs boven Cristiano Ronaldo en Lionel Messi gekozen tot UEFA Player of the Year en neemt het komende maandag opnieuw tegen deze veelvraten op, in de strijd om The Best FIFA Men's Player award. Usain Bolt vertelt op de website van de wereldvoetbalbond dat hij de Nederlander de prestigieuze prijs wel ziet winnen: 'Maar als fan van Manchester United zou ik op Ronaldo stemmen.'

• Dariusz Formella is een Poolse spits, die in de Verenigde Staten zijn brood verdient bij Sacramento Republic FC, op het tweede niveau. Afgelopen zondag speelde deze ploeg Rio Grande Valley FC en drie uur voor de aftrap kreeg Formella te horen dat zijn vader de strijd tegen kanker had verloren. Formella vertelde zijn ploeggenoten niets, kwam gewoon in actie en maakte negen minuten voor tijd het winnende doelpunt: 2-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• José Mourinho spreekt naast zijn moedertaal Portugees ook Engels, Spaans, Catalaans, Italiaans en Frans. De polyglot, momenteel werkzaam als analyticus bij Sky Sports, breidt momenteel zijn arsenaal uit. 'Ik leer Duits. Waarom die taal? Omdat ik al vijf andere talen kan spreken en wie weet ga ik op een dag in Duitsland werken of tref ik een Duitse club in de Champions League. Dan kan ik me verstaanbaar maken met wat woorden uit de lokale taal.' (Deportes Cuatro)

Kelderklassetaferelen in Qatar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Hirving Lozano is een onbeschreven blad, maar laat zich in de Napolitaanse gekte meevoeren: 'Ik heb nog geen tatoeages, ik wacht op het juiste moment. Als Napoli de Scudetto pakt, dan neem ik er een.' (La Repubblica)

'Waar ik ook ging, mensen keken me na. Niet omdat ik een goed persoon of een goede voetballer was, maar om dat litteken. Dat geeft me juist karakter en kracht. Het is niet makkelijk voor een kind met zo'n litteken. De manier waarop de mensen je zien en de reacties... mijn familie heeft eronder geleden.'
 Franck Ribéry vertelt openhartig over de gevolgen van het auto-ongeluk dat hij op tweejarige leeftijd meemaakte. (Canal+ Sport)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.