Mourinho komt op persconferentie met zéér pijnlijk signaal richting Roma-talenten

Reacties

Een zeer pijnlijk moment op de persconferentie na Juventus - AS Roma. Namens de verliezende bezoekers liet trainer José Mourinho duidelijk zijn onvrede blijken over de breedte en kwaliteit van zijn spelersgroep. Dat deed de Portugees door drie jongelingen openlijk af te vallen.

Mourinho komt op persconferentie met zéér pijnlijk signaal richting Roma-talenten
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
AS Roma
AS Roma

AS Roma verloor zondag met 1-0 bij Juventus, waarna Mourinho uiteraard aanschoof voor zijn persconferentie. Na een tijdje kwam ook de breedte van zijn selectie ter sprake. 'Je hebt reservebanken, en je hebt reservebanken in de Serie A', zo liet de Portugees geheimzinnig weten, om direct daarna tekst en uitleg te geven.

Die uitleg begon hij met een Nederlands tintje. 'We speelden vandaag met vier verdedigers, met Rick Karsdorp op rechts. Hij was tot het allerlaatste moment een twijfelgeval, dat wisten jullie trouwens allemaal niet. En de drie verdedigers die ik nog op de bank had, dat waren Bryan Reynolds, Marash Kumbulla en Riccardo Calafiori...'

Nadat hij de namen van de respectievelijk 20-jarige, 21-jarige en 19-jarige verdedigers had genoemd, gebeurde iets wat het best te omschrijven valt als surrealistisch. Mourinho viel stil en bleef dat precies twaalf seconden, totdat hij richting de perschef van AS Roma keek. Laatstgenoemde greep vervolgens maar in en beëindigde de persconferentie. Reynolds, Kumbulla en Calafiori zullen ongetwijfeld niet bepaald blij zijn met deze woorden.

Bekijk de beelden hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.