Mourinho ergert zich kapot aan 'kinderachtig' Manchester United

Reacties

Manchester United-manager José Mourinho had na afloop van het treffen met Leicester City geen goed woord over voor zijn spelers. In de ultieme slotfase gaf de nummer twee van de Premier League een overwinning uit handen (2-2).

Mourinho ergert zich kapot aan 'kinderachtig' Manchester United

Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor Manchester United. Een dubbelslag van Juan Mata had de openingstreffer van Jamie Vardy ongedaan gemaakt, waardoor de overwinning voor het grijpen lag. Diep in extra tijd zorgde Harry Maguire alsnog voor puntenverlies voor The Red Devils. 'We zijn gestraft door onze eigen fouten', was The Special One helder tegenover Sky Sports.

'We leden kinderlijk balverlies en we waren kinderachtig in hun en ons eigen zestienmetergebied', vervolgde de Portugese manager. 'Een half uur na onze tweede treffer is het een wedstrijd waarin we moeten uitlopen naar vier, vijf of zes doelpunten. We hebben niet gewonnen omdat we ongelooflijke kansen om zeep hielpen. Die kansen waren echt een grap.'

Manchester United zag stadsgenoot City dus nog verder uitlopen. The Citizens wonnen hun duel namelijk gemakkelijk van AFC Bournemouth (4-0). Het gat op de ranglijst bedraagt hierdoor liefst dertien punten. Op Boxing Day neemt de formatie van Mourinho het op tegen Burnley (16.00 uur). Op 30 december wacht de laatste wedstrijd van het jaar tegen Southampton (18.30 uur). Op nieuwjaarsdag komt United in actie tegen Everton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.