Mourinho drukt nieuwe rel met Pogba de kop in

Reacties

José Mourinho was na de 0-2 overwinning op AFC Bournemouth vol lof over Paul Pogba. De manager voorkwam daarmee een nieuwe rel na de in Engeland breed uitgemeten wissel van de Fransman.

Mourinho drukt nieuwe rel met Pogba de kop in

Pogba werd na zijn sterke optreden tegen Bournemouth verkozen tot Man van de Wedstrijd, maar in Engeland ging het na afloop vooral over de wissel van de middenvelder in de tachtigste minuut. Zonder Mourinho ook maar een blik waardig te gunnen verliet Pogba het veld, waarmee de speculaties over de vermeende slechte relatie tussen de coach en de speler weer oplaaiden.

Mourinho maakte echter geen woord vuil aan de wissel en was juist erg lovend over Pogba. 'Ik ben geen voorstander van het kiezen van een Man van de Wedstrijd, maar het klopt dat Paul Pogba erg goed speelde. Tegen Manchester City was hij fenomenaal, vandaag was hij zeer, zeer goed. Ik denk dus dat het een goede keuze is dat hij is gekozen.'

Afgelopen weekend was Mourinho na de 0-1 nederlaag tegen West Bromwich Albio nog zeer kritisch op Pogba, die hij eerder dit seizoen al eens passeerde. Nadat Pogba tegen Bournemouth werd gewisseld schudde hij iedereen van de technische staf de hand, behalve Mourinho (zie foto's onder).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.