Mount krijgt opvallende uitnodiging van bondscoach Southgate

Reacties

Mason Mount (19) meldt zich komende week bij het nationale elftal van Engeland. De middenvelder, die afgelopen seizoen indruk maakte op huurbasis bij Vitesse, krijgt de kans om zich in de picture te spelen bij bondscoach Gareth Southgate.

Mount krijgt opvallende uitnodiging van bondscoach Southgate

De Chelsea-huurling mag enkele dagen meetrainen met de nationale selectie die deze zomer uitkomt op het WK in Rusland. Eerder liet Southgate al weten jonge talenten zoals Mount in de gaten te houden. 

Southgate heeft zijn selectie voor het WK al bekend gemaakt en reserveerde geen plekje voor Mount. Deze trainingssessies moeten dan ook vooral gezien worden als een stage. Meerdere internationals haken pas later aan, waardoor de bondscoach ruimte zag om Mount uit te nodigen.

De 19-jarige middenvelder is deze zomer in principe actief op het EK Onder-19, dat in Finland wordt gehouden. Vervolgens is het de vraag waar Mount met ingang van komend seizoen speelt: er is interesse uit Nederland en Duitsland, maar de kans dat hij aansluit bij het eerste elftal van Chelsea lijkt steeds reëler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.