Mooie week lonkt voor Cillessen bij Barcelona

Reacties

Hij kwam dit seizoen pas één keer in actie voor Barcelona, maar deze week kan Jasper Cillessen aan de bak. De kans is groot dat de Nederlander in zeven dagen tijd twee keer aan de aftrap staat bij de Catalanen.

Mooie week lonkt voor Cillessen bij Barcelona

Woensdagavond speelt Barcelona om 21.30 uur in het toernooi om de Copa del Rey tegen Cultural Leonesa. Barça won het heenduel met 0-1 en moet in Camp Nou de klus afmaken om zich te plaatsen voor de achtste finales van het Spaanse bekertoernooi. Indien Cillessen voldoende hersteld is van zijn hamstringblessure, zal hij als vaste bekerdoelman onder de lat staan tegen de tweededivisionist.

Door die hamstringblessure moest Cillessen een streep zetten door zijn gedroomde terugkeer op de Nederlandse velden. In gesprek met VI sprak de 29-jarige doelman de wens uit om in het Champions League-duel met PSV het doel van de Spanjaarden te verdedigen, maar enkele dagen eerder raakte hij licht geblesseerd.

Komende dinsdag krijgt hij een herkansing. De verwachting in Spanje is dat Cillessen net als in de afgelopen twee seizoenen de laatste wedstrijd in de groepsfase van het miljardenbal mag spelen. Barcelona is al geplaatst voor de knock-outfase en zeker van de groepswinst in poule B.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.