Moniz verlaat HSV voor nieuwe uitdaging als hoofdtrainer

Reacties

Ricardo Moniz heeft een nieuwe club gevonden. De 57-jarige Rotterdammer gaat in Hongarije aan de slag bij Zalaegerszegi TE, waar hij voor drie jaar heeft getekend.

Moniz verlaat HSV voor nieuwe uitdaging als hoofdtrainer
© Pro Shots

Voor Moniz is het zijn tweede club in Hongarije. In 2012 en 2013 werkte hij al bij Ferencváros. 'Ik ben blij dat ik kan terugkeren naar Hongarije, want de mensen houden hier van voetbal. Ik wil de club graag helpen zijn doelen te bereiken, jong Hongaars talent helpen ontwikkelen en de internationale betrekkingen verbeteren', vertelt Moniz op de website van de nummer acht van Hongarije.

Voor Moniz is ZTE zijn eerste klus als hoofdcoach sinds hij in januari 2020 vertrok bij Excelsior. Vorig jaar keerde de voormalig hoofdtrainer van onder meer Red Bull Salzburg, 1860 München en FC Eindhoven terug bij Hamburger SV als jeugdtrainer. Vorige week zegde hij zijn contract in Hamburg op omdat hij een nieuwe uitdaging had gevonden. Die ligt dus in Hongarije.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.