Moniz stapt per direct op bij AS Trencín

Reacties

Ricardo Moniz is opgestapt bij AS Trencín. De Slowaken baarden in augustus opzien door onder leiding van Moniz eenvoudig af te rekenen met Feyenoord in de voorronde van de Europa League.

Moniz stapt per direct op bij AS Trencín

Moniz verklaart tegenover VI zijn vertrek. 'Ik laat me niet als wild opjagen omdat ik als enige in het land de onzuivere praktijken van scheidsrechters aan de kaak stel. Hierdoor worden clubs, spelers en trainers ernstig beschadigd. Ik pleit voor meer moedige mensen binnen Slowakije die het voetbal moeten beschermen. In het begin van de competitie heb ik gezegd dat scheidsrechters betaald zijn. Vanaf dat moment ben ik gezocht en werd AS Trencín de dupe. Helaas sluit iedereen de ogen.'

Trencín strandde na de 4-0 zege en het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord alsnog in de laatste voorronde van de Europa League, tegen AEK Larnaca. In de competitie staat de ploeg na dertien wedstrijden op plek vijf.

Bij Trencín zijn met aanvoerder Aschraf El Mahdioui, Desley Ubbink, Philippe van Arnhem en voormalig Feyenoorder Joey Sleegers vier Nederlanders actief.

Hun landgenoot Moniz was pas sinds afgelopen zomer werkzaam bij de club. Daarvoor stond de 54-jarige Rotterdammer aan het roer bij onder meer FC Eindhoven en Red Bull Salzburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.