Mokhtar kiest voor driejarig contract in Turkije

Reacties

Youness Mokhtar zet zijn loopbaan voort in Turkije. De aanvaller, die na het afgelopen seizoen vertrok bij PEC Zwolle en transfervrij was, heeft gekozen voor Ankaragücü.

Mokhtar kiest voor driejarig contract in Turkije

De club uit de Turkse hoofdstad eindigde in het afgelopen seizoen als tweede in de 1. Ligue en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau. Mokhtar (26) heeft een driejarig contract getekend bij de nieuwkomer in de Süper Lig. 'Ik heb gehoord over de reputatie van de fans van deze club en ik kan niet wachten om te beginnen', zegt de aanvaller op de website van zijn nieuwe club.

Mokhtar speelde verdeeld over twee periodes 102 officiële wedstrijden voor PEC en kwam eerder in zijn loopbaan uit voor FC Twente, FC Eindhoven en Al-Nassr in Saoedi-Arabië. Bij Ankaragücü wordt hij ploeggenoot van Moestafa El Kabir. De voormalig aanvaller van NEC maakte maandag al de overstap van Antalyaspor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.