Mogelijk kampioensduel Ajax vervroegd, ook PSV eerder

Reacties

Het competitieduel tussen Ajax en AZ van zondag 25 april is vervroegd. Het mogelijke kampioensduel van de Amsterdammers stond aanvankelijk voor 20.00 op het menu, maar AZ laat nu weten dat er om 14.30 uur afgetrapt zal worden. Dat is niet de enige wijziging die de KNVB heeft doorgevoerd.

Mogelijk kampioensduel Ajax vervroegd, ook PSV eerder
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 0
AZ
AZ

De Alkmaarders maken geen melding van de redenen om het duel te vervroegen, maar het besluit heeft  alles te maken hebben met de aanwezige fans en de titel die Ajax eventueel kan pakken.

Op die zondag is immers de avondklok nog van kracht en het duel van Ajax is even voor tien uur in de avond afgelopen. Er mogen 7500 toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In navolging van AZ maakte de KNVB de nieuwe aanvangstijd van het duel in Amsterdam ook bekend. Tevens werd vanuit Zeist aangegeven, dat door de aanwezigheid van publiek, ook de wedstrijden Willem II-RKC Waalwijk en PSV-FC Groningen een andere tijd krijgen. Vrijdag wordt er in Tilburg al om 18.45 uur in plaats van 20.00 uur afgetrapt. Een dag later is het treffen in Eindhoven van 20.00 uur eveneens naar 18.45 uur vervroegd. 'Op die manier hebben bezoekers na de wedstrijd voldoende gelegenheid om voor het ingaan van de avondklok thuis te komen', zo luidt de uitleg.

Willem II
Willem II
1 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
PSV
PSV
1 - 0
FC Groningen
FC Groningen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.