'Moet-ie blijven staan, Navarone?': ESPN-verslaggever dolt met Foor

Reacties

SC Cambuur zet de strijd tegen degradatie voort met Bjørn Johnsen en Navarone Foor. Woensdag bleek eens te meer dat de nummer zeventien van de Eredivisie twee uiteenlopende spelers naar Leeuwarden gehaald.

'Moet-ie blijven staan, Navarone?': ESPN-verslaggever dolt met Foor
© Screenshot ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

ESPN stapte woensdag in de auto naar Leeuwarden voor een interview met Johnsen en Foor. Eerst was het de beurt aan Johnsen, vervolgens mocht Foor voor de camera komen. Die moest even worden bijgesteld, want door het enorme lengteverschil tussen beide spelers (1,95 meter om 1,70 meter) kon Foor niet bij de microfoon komen. 'Moet-ie blijven staan, Navarone?', vraagt de verslaggever nog plagend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een soortgelijk scenario speelde zich vorig seizoen ook af in de Kuip, toen toenmalig Feyenoord-speler Bryan Linssen aan de beurt was na Justin Bijlow. Tot zijn eigen hilariteit besloot de doelman van de Rotterdammers de microfoon zelf alvast naar beneden bij te stellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.