Modric en Srna zorgen met telefoontje voor hartverwarmende beelden

Reacties

Darijo Srna en Luka Modric hebben zich van hun beste kant laten zien. De Kroaten staken de Oekraïense jongen Ilia een hart onder de riem. De ouders van de zesjarige jongen kwamen tijdens de Russische aanval op Mariupol om het leven.

Modric en Srna zorgen met telefoontje voor hartverwarmende beelden
© Pro Shots

Ilia kwam eerder al op de Oekraïense televisie nadat hij een brief had geschreven aan de Britse premier Boris Johnson. De jongen vroeg om een snel einde aan de oorlog en bedankte alle Britse kinderen voor hun hulp aan Oekraïne. Ook Srna kwam toen in beeld om aandacht te vragen voor de situatie in het land.

Srna is tegenwoordig de technisch directeur van Shakhtar Donetsk, de club die hij tussen 2003 en 2018 ook al diende als speler. De voormalig verdediger hield contact met Ilia en zocht hem onlangs op om hem te steunen. De jongen kreeg een shirt van Shakhtar en werd verrast toen Srna een videogesprek startte met Modric, die in de jaren negentig overigens zelf vluchteling was ten tijde van de Kroatische onafhankelijkheidsoorlog.

Ilia leek in het begin wat verlegen, maar kreeg later een glimlach op zijn gezicht toen hij zich realiseerde dat hij contact had met een van zijn voetbalidolen. Zo zorgden Srna en Real Madrid-middenvelder Modric in ieder geval voor even voor blijdschap bij de jongen uit Oekraïne.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.