Mislukte recordtransfer krijgt mogelijk nog een staartje voor Club Brugge

Reacties

De mislukte transfer van Vedat Muriqi naar Club Brugge houdt de gemoederen in Italië behoorlijk bezig. Lazio is woedend vanwege het afketsen van een zeker lijkende deal en overweegt volgens La Gazzetta dello Sport om juridische stappen te ondernemen.

Mislukte recordtransfer krijgt mogelijk nog een staartje voor Club Brugge
© Pro Shots

Muriqi arriveerde in de afgelopen week in België, nadat Lazio en Club Brugge het eens waren geworden over een transfersom van om en nabij de elf miljoen euro. Daarmee zou de spits de duurste aankoop ooit worden voor de Belgische kampioen. Muriqi kwam echter niet door de medische keuring, waarna Club Brugge besloot om de aanvaller weer terug te sturen naar Rome.

Bij Lazio zijn ze zeer verbaasd. De hoofdstedelingen waren niet bekend met fysiek ongemak van Muriqi en hebben de speler zelf ook maar eens gekeurd. Volgens de Romeinse dokters is er niets aan de hand en is Muriqi gewoon fit. Bij Lazio begrijpt men er dan ook niets van; de Italianen denken dat Club Brugge de resultaten van de keuring vervalst heeft, om zo alsnog onder de deal uit te kunnen komen.

Hier laat Lazio het echter niet zomaar bij zitten. La Gazzetta dello Sport heeft begrepen dat de nummer vijf van het afgelopen Serie A-seizoen de mogelijkheid voor juridische stappen onderzoekt.

Muriqi (28) is nu een kleine twee jaar contractspeler van Lazio, dat in september 2020 een kleine twintig miljoen euro betaalde aan Fenerbahçe om de Kosovaar te kunnen binnenhalen. Een succesverhaal is het niet geworden: Muriqi scoorde namens Lazio maar één keer in 38 competitiewedstrijden en werd in het afgelopen seizoen al verhuurd aan Real Mallorca. Na het akkoord met Club Brugge dacht Lazio definitief van de miskoop verlost te worden, maar dat feest gaat dus niet door. Althans, in ieder geval voorlopig niet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.