Miljoenenbedrag lonkt voor NEC bij transfer Jahanbakhsh

Reacties

Ook NEC wacht de ontwikkelingen rond de op handen zijnde transfer van Alireza Jahanbakhsh van AZ naar Brighton & Hove Albion in spanning af. De Nijmegenaren kunnen op basis van een vastgelegd doorverkooppercentage ook een miljoenenbedrag tegemoet zien als de Iraanse vleugelspeler zijn handtekening zet.

Miljoenenbedrag lonkt voor NEC bij transfer Jahanbakhsh

Jahanbakhsh staat op het punt zijn transfer naar de Premier League af te ronden. De 24-jarige WK-ganger hoefde zich maandag niet te melden in Alkmaar, zodat hij de overgang naar de club van Davy Pröpper en Jürgen Locadia kan afronden. De deal levert AZ naar verluidt 25 miljoen euro op, een verbetering van het clubrecord (22 miljoen, Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur).

Jahanbakhsh staat al lang op de radar bij Brighton. Drie jaar geleden, toen de Eredivisie-topscorer nog in dienst was van NEC, was de Engelse club ook al serieus in hem geïnteresseerd. Jahanbakhsh sprak met de clubleiding, maar achtte een stap naar het Championship niet optimaal voor zijn loopbaan. Brighton promoveerde in 2017 voor het eerst naar de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.