Milan-icoon Maldini en zijn zoon Daniel testen positief op corona

Reacties

AC Milan-icoon Paolo Maldini (tegenwoordig werkzaam als technisch directeur bij de club) en zijn zoon Daniel, die bij het eerste elftal zit, de volgende grote namen in het Italiaanse voetbal die besmet zijn geraakt met het coronavirus.

Milan-icoon Maldini en zijn zoon Daniel testen positief op corona
© Pro Shots

Milan meldt op de website van de club dat Paolo Maldini er onlangs achter kwam dat hij in contact was geweest met iemand die positief was getest op het coronavirus. De voormalig topverdediger (51) voelde zich vervolgens zelf ook niet lekker, waarna hij zich vrijdag zelf liet testen. Een dag later is de uitslag binnen: Maldini is besmet geraakt met het virus.

Ook Daniel Maldini heeft het virus te pakken. De achttienjarige aanvaller maakte in februari van dit jaar zijn debuut in het eerste elftal van Milan en trad daarmee in de voetsporen van zijn vader Paolo en zijn opa Cesare Maldini.

Paolo en Daniel hebben reeds twee weken thuis gezeten, zonder contact met anderen. Ze blijven voorlopig in quarantaine, zo meldt Milan.

Eerder op de zaterdagavond maakte Juventus-ster Paulo Dybala al bekend dat hij positief heeft getest op het coronavirus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.