Mijlpaal-feest Casillas wordt deceptie: 'Het heeft niet zo mogen zijn'

Reacties

Voor FC Porto en in het bijzonder Iker Casillas mondde het bezoek aan Belenenses maandag uit in een flinke deceptie. Zijn duizendste officiële wedstrijd eindigde in een anticlimax, waardoor FC Porto ook nog eens de rol van jager heeft gekregen.

Mijlpaal-feest Casillas wordt deceptie: 'Het heeft niet zo mogen zijn'

'Ik had liever gewonnen en weer aan kop gekomen in Portugal', zei Casillas na de 2-0 nederlaag bij Belenenses, waardoor FC Porto de koppositie niet kon heroveren op Benfica. 'Ik had deze mijlpaal graag gevierd met een zege. Maar het heeft niet zo mogen zijn. We houden een bittere smaak over aan deze wedstrijd en keren terug naar Porto in de wetenschap dat we de voorsprong hebben verloren.'

'We hadden verschillende kansen en hebben het geprobeerd. Maar eens in de dertig wedstrijden gebeurt zoiets. Ze zijn twee keer voor ons doel geweest en hebben twee keer gescoord. Als je twee domme treffers incasseert, dan verlies je uiteindelijk', aldus de 36-jarige doelman. 'Morgen moeten we onze ruggen weer rechten. Het team is nog niet verslagen. Op dit moment denk ik alleen maar aan de wedstrijd tegen Aves (komende tegenstander, red.). De wedstrijd tegen Benfica interesseert me helemaal niet.'

Op zondag 15 april staat de topper tegen Benfica op het programma. Het verschil tussen de twee rivalen is één punt in het nadeel van FC Porto, waar Casillas op weg naar de uitgang lijkt. Het contract van de oud-speler van Real Madrid loopt af en is nog altijd niet verlengd. Eerder dit seizoen kreeg de 25-jarige José Sa lange tijd de voorkeur onder de lat, maar de laatste weken deed trainer Sergio Conceição weer een beroep op San Iker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.