'Mihajlovic weg bij Nederlands getint Bologna wegens ernstige ziekte'

Reacties

Italiaanse media melden dat Sinisa Mihajlovic zijn baan als trainer van Bologna neerlegt. De vijftigjarige Servische oefenmeester zou kampen met een ernstige ziekte, waardoor hij de club van Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten (al dan niet voorlopig) gaat verlaten.

'Mihajlovic weg bij Nederlands getint Bologna wegens ernstige ziekte'

Het nieuws kwam zaterdagochtend naar buiten via Corriere dello Sport-journalist Ivan Zazzaroni, een goede vriend van Mihajlovic. Later vandaag zouden club en trainer met een statement komen, er staat een persconferentie gepland voor 16.30 uur. Eerder deze week werd al bekend dat Mihajlovic niet met Bologna op trainingskamp is. Als officiële redenen werden griepachtige symptomen en koorts opgegeven, maar die reden lijkt dus een stuk serieuzer te zijn.

Corriere dello Sport meldt dat Mihajlovic binnenkort begint met een 'agressieve behandeling' aan de ziekte en dat hij zijn baan bij Bologna gaat neerleggen om zich volledig op zijn herstel te focussen. Of Mihajlovic tijdelijk zijn post verlaat en later terugkeert, of dat hij definitief vertrekt, is nog niet bekend.

Bij Bologna staan momenteel drie Nederlanders onder contract. Dijks kwam een jaar geleden over van Ajax, terwijl de club zich deze zomer versterkte met centrumverdediger Denswil (Club Brugge) en spelmaker Schouten (Excelsior).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.