Mihajlovic volgt Jesus op bij onrustig Sporting

Reacties

Sporting Lissabon heeft een nieuwe trainer gevonden. Sinisa Mihajlovic tekende een contract voor drie seizoenen als opvolger van Jorge Jesus.

Mihajlovic volgt Jesus op bij onrustig Sporting

Onduidelijk is nog wat voor een selectie Mihajlovic onder zijn hoede krijgt, want meerdere sleutelspelers hebben verzocht hun contract te ontbinden na de aanval door de eigen supporters op 15 mei. Onder hen ook Bas Dost, die een hoofdwond opliep bij de bestorming van het trainingsveld door de Sporting-fans.

De Nederlandse spits volgde het voorbeeld van sleutelspelers William Carvalho, Bruno Fernandes en Gelson Martins, die het verzoek om contractontbinding deden. Doelman Rui Patrício, die zijn hele leven voor Sporting speelde, vond inmiddels in Wolverhampton Wanderers al een nieuwe club.

Mihajlovic werd op 4 januari ontslagen door Torino. De 49-jarige trainer had eerder in Italië ook Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria en AC Milan onder zijn hoede, terwijl hij ook bondscoach was van Servië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.