Messias: van bezorger van wasmachines tot redder van Milan

Reacties

Junior Messias trad woensdag in de Champions League in de schijnwerpers om het volgende hoofdstuk te schrijven van zijn sprookjesboek dat gezien zijn verleden onmogelijk werd geacht.

Messias: van bezorger van wasmachines tot redder van Milan
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0 - 1
AC Milan
AC Milan

'Mirakel van Messias', staat op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport, dat wijst op de hoofdrol van de dertigjarige Braziliaan in de ontsnapping van AC Milan op bezoek bij Atlético Madrid. Door de zege maken de Italianen weer kans op overwintering in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat was te danken aan Messias, die bij zijn debuut op het miljardenbal direct een stempel drukte met zijn winnende treffer in de 87ste minuut. Het is een volgend hoofdstuk van het sprookjesboek van de Braziliaan, die een paar jaar geleden nog actief was op de Italiaanse amateurvelden en wasmachines bezorgde om in zijn onderhoud te voorzien.

'Zijn verhaal is schitterend', zei Milan-trainer Stefano Pioli over zijn redder in nood. 'Het is nog maar het begin voor hem, omdat hij echt kwaliteiten heeft. Bij zijn komst had hij wat problemen, maar nu kan hij de ploeg echt helpen.'

Messias, die afgelopen zomer overkwam van Crotone, was in Madrid de gewenste hulplijn voor de Rossoneri. 'Ik zag de bal en dacht geen twee keer na. Ik draag deze goal op aan mijn familie en vrienden in Brazilië en aan de mensen bij Milan die geloofden in mijn kwaliteiten', zei de Braziliaan. 'Het is het grootste succes in mijn leven, maar ik moet nederig blijven.'

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
6
6
0
0
17-6
+11
18
2
Atlético Madrid
6
2
1
3
7-8
-1
7
3
FC Porto
6
1
2
3
4-11
-7
5
4
AC Milan
6
1
1
4
6-9
-3
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.