Messi wil geen contract voor het leven bij Barça

Reacties

Barcelona bood Lionel Messi in navolging van spelers als Andrés Iniesta, Xavi en Carles Puyol een contract voor het leven aan, maar de Argentijn wenst geen gebruik te maken van die optie. Dit betekent overigens niet dat Messi van plan is te vertrekken uit Catalonië.

Messi wil geen contract voor het leven bij Barça
© Pro Shots

Sterker nog: de superster van Barça heeft inmiddels toestemming gegeven aan zijn management om de gesprekken over een nieuw contract te openen. Dit wordt dus geen contract zonder einddatum, zoals de clubleiding hem eerder aanbood. 'Ik wil niet te maken hebben met zo'n constructie, ik wil me bewijzen en blijven knokken om doelstellingen te halen', vertelt Messi op de Argentijnse radio. 'Het is heel goed mogelijk dat ik hier heel mijn leven blijf, maar dat hoeft niet met een contract te zijn.' Momenteel staat hij tot 2021 onder contract.

Messi won in de afgelopen jaren gigantisch veel prijzen met Barça. Zo werd hij tienmaal kampioen in Spanje, won hij vier keer de Champions League en werd hij ook diverse keren verkozen als Wereldvoetballer van het Jaar. In zowel La Liga als de Champions League werd Messi zesmaal topscorer. Mede door blessureleed staat de teller dit seizoen nog maar op één goal in het shirt van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.