'Messi vertelt Koeman eerder te denken aan vertrek'

Reacties

Ronald Koeman heeft van Lionel Messi niet het verlangde antwoord gekregen. De Argentijnse aanvaller houdt naar verluidt de optie van een vertrek bij Barcelona zeker open.

'Messi vertelt Koeman eerder te denken aan vertrek'
© Pro Shots

Messi onderbrak zijn vakantie om met kersverse Barcelona-trainer Koeman van gedachten te wisselen over de toekomst. Onderwerp van gesprek was ook de toekomst van de Argentijn zelf.

Volgens RAC1 vertelde Messi dat hij nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Daarbij zou de aanvaller hebben aangetekend dat hij meer neigt naar een vertrek dan te blijven, al is er bij hem wel het besef dat een transfer gegeven de omstandigheden en zijn lopende contract lastig zal zijn.

Een vertrek van Messi zou een grote streep door de rekening van Koeman zijn. De Nederlander ziet een grote rol voor de aanvaller. 'Messi is de beste speler ter wereld, die wil je liever in je eigen ploeg hebben dan bij de tegenstander', zei Koeman bij zijn presentatie. 'Ik vind het als coach geweldig om met hem te kunnen werken, want hij is een speler die wedstrijden voor je wint. Ik zou dan ook heel blij zijn als hij blijft.'

Ronald Koeman ademt Barcelona: 'Hij durft sterspelers te slachtofferen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.