Messi sneert naar Barcelona bij emotioneel afscheidswoord voor Suárez

Reacties

Lionel Messi heeft op Instagram afscheid genomen van zijn goede vriend Luis Suárez. De Argentijnse sterspeler van Barcelona liet daarin niet na om een sneer richting de club uit te delen.

Messi sneert naar Barcelona bij emotioneel afscheidswoord voor Suárez
© Pro Shots

'Ik wist het al, maar toen ik vandaag de kleedkamer binnenliep, viel het kwartje. Het zal moeilijk zijn om zonder jou door te gaan. Zowel op het veld als daarbuiten. We zullen je erg missen. We hebben veel meegemaakt in de afgelopen jaren, veel vrienden gemaakt. Lunches, diners: veel dingen deden we samen en die dingen zal ik nooit vergeten', begint Messi zijn afscheidswoord richting goede vriend Suárez, die de overstap maakt van Barcelona naar Atlético Madrid.

'Het zal bijzonder zijn om je te zien spelen in een ander shirt en het zal nog specialer zijn om wedstrijden tegen je te spelen. Je verdiende het om gewaardeerd te worden voor de speler die je bent: een van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis van de club. Je hebt zowel individueel als met het team grote prestaties neergezet. Je verdiende het niet om eruit gegooid te worden zoals nu. Maar de waarheid is dat op dit moment niets me meer verbaast', sneert Messi richting Barcelona.

'Ik wens je het allerbeste bij deze nieuwe uitdaging en ik hou heel veel van je. Tot ziens, vriend', zo besluit Messi zijn woord richting Suárez, die het donderdag zelf ook erg moeilijk had met zijn afscheid. De Uruguayaan sprak toen ook kort over zijn goede vriend: 'Toen ik hier kwam, zeiden ze allemaal dat ik voorzichtig moest zijn met Messi, omdat we allebei aanvallers waren en dus concurrenten. Maar iedereen weet hoe mijn band is met Messi. Ik ga naar een directe concurrent van Barcelona, maar bij Uruguay en Argentinië spelen we ook tegen elkaar. Dat zal geen effect hebben op onze vriendschap.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.