Messi-gerucht leidt ook tot reactie van Zidane

Reacties

Zien we Lionel Messi over een jaar in een ander shirt dan dat van Barcelona? Volgens radiostation Cadena Ser is dat een reële mogelijkheid: de 33-jarige dribbelaar zou hebben besloten om de onderhandelingen over het verlengen van zijn in 2021 aflopende contract stil te zetten.

Messi-gerucht leidt ook tot reactie van Zidane
© Pro Shots

Het nieuws sijpelde donderdagavond laat door, waardoor Spaanse media Zinedine Zidane (die met Real Madrid in actie kwam tegen Getafe) al konden vragen naar zijn mening. 'Ik weet niet wat er gebeurt, maar ik hoop niet dat Messi La Liga verlaat. In Spanje willen we de beste spelers aan het werk zien', meldde de trainer na de 1-0 zege van De Koninklijke.

Volgens Cadena Ser heeft Messi zijn buik vol van de recente ontwikkelingen bij Barcelona, dat al tal van bestuurscrises achter de rug heeft. De Argentijn zou ook het gevoel hebben dat hij de schuld krijgt van diverse problemen bij de club.

In sportief opzicht zit Barcelona ook in een wak. De Catalanen dreigen titelprolongatie mis te lopen en faalden ook in het Copa del Rey-toernooi. Wel zit de ploeg van Quique Setién nog in de Champions League. Het heenduel met Napoli in de achtste finale eindigde in 1-1.

Més que un club? 'Barcelona is niet eens een halve club meer, echt bizar'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.