Messi draagt overwinning op aan pechvogel van Inter Miami

Reacties

Mooie woorden van Lionel Messi na de wedstrijd tussen Inter Miami en Cruz Azul. Hij droeg de overwinning op aan ploeggenoot Ian Fray.

Messi draagt overwinning op aan pechvogel van Inter Miami
© Pro Shots

Door een doelpunt van Messi in blessuretijd won Inter Miami het duel met Cruz Azul op de valreep. De Argentijn kreeg alle felicitaties, maar richt zich na afloop tot een ploeggenoot. 'Ik zal deze overwinning opdragen aan Ian Fray, die in de kleedkamer geblesseerd achter bleef. Hij heeft net twee ernstige blessures gehad en loopt er nu weer eentje op. Ik wil deze overwinning aan hem opdragen', zegt Messi na afloop.

Inter Miami en Cruz Azul troffen elkaar in het kader van de Leagues Cup, waar ook Atlanta United aan meedoet. 'Ik focuste me op één doel', zei Messi na afloop al. 'Ik wist dat ik moest scoren. Het was de laatste kans van de wedstrijd en ik wilde scoren, zodat we geen strafschoppen hoefden te nemen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.