Messi beslist zijn debuutwedstrijd in extremis met weergaloze vrije trap

Reacties

Lionel Messi heeft zijn traptechniek mee de Atlantische Oceaan overgenomen. De wereldster besliste vannacht zijn debuutwedstrijd bij Inter Miami diep in de blessuretijd, en deed dat op een hem typerende manier.

Messi beslist zijn debuutwedstrijd in extremis met weergaloze vrije trap
© Pro Shots

Bij de stand van 1-1 schilderde de Argentijn een vrije trap met zijn linkervoet in de bovenhoek, ver buiten het bereik van Andrés Gudiño, de doelman van de tegenstander Cruz Azul. De winnende goal betekende drie punten in de eerste groepswedstrijd van de Leagues Cup.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de nacht van dinsdag op woensdag volgt het volgende optreden van La Pulga, dan speelt Inter Miami tegen Atlanta United, ook in het kader van de Leagues Cup. Een gelijkspel volstaat voor plaatsing voor de volgende ronde van dat toernooi, die wedstrijden zijn ergens in de eerste dagen van augustus. De MLS gaat op 21 augustus verder. Inter Miami staat onderdaan, maar heeft niks te vrezen: de competitie kent geen degradatie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.