Messi aangeslagen: 'Diego is er voor eeuwig'

Reacties

Lionel Messi heeft zijn medeleven betuigd aan de familie en vrienden van Diego Armando Maradona. De Barcelona-ster spreekt na het overlijden van Pluisje van een 'erg trieste dag voor alle Argentijnen'.

Messi aangeslagen: 'Diego is er voor eeuwig'
© Pro Shots

Via Argentijnse media werd woensdag bekend dat Maradona op zestigjarige leeftijd is overleden. Messi reageerde via Instagram snel op het treurige nieuws: 'Het is een erg trieste dag voor alle Argentijnen en de hele voetbalwereld. Hij verlaat ons, maar gaat niet weg. Want Diego is er voor eeuwig.'

De 33-jarige aanvaller vervolgt: 'Ik bewaar alle mooie momenten die ik met hem heb beleefd en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn medeleven te betuigen aan zijn familie en vrienden. Rust in vrede.'

Messi en Maradona troffen elkaar onder meer bij de nationale ploeg. De grootheden werkten daar tussen 2008 en 2010 samen, toen Maradona bondscoach was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.