Menig via Nantes direct door naar Oldham Athletic

Reacties

Queensy Menig vervolgt zijn loopbaan bij Oldham Athletic. De 22-jarige aanvaller vertrekt van Ajax naar het FC Nantes van trainer Claudio Ranieri, dat hem direct verhuurt aan de club uit de League One in Engeland.

Menig via Nantes direct door naar Oldham Athletic

Menig werd door de Amsterdammers vorig seizoen nog verhuurd aan PEC Zwolle, waar hij het goed deed. Bij Ajax had hij nog een contract tot 2019, maar daar was zijn rol wel uitgespeeld. Er was veel interesse vanuit binnen- en buitenland, onder meer van PEC, maar het wordt nu dus voorlopig het derde niveau van Engeland.

Oldham Athletic huurt hem namelijk direct van het Nantes van Ranieri. De ervaren Italiaan maakte furore door met Leicester City de Engelse landstitel te veroveren, maar moest een seizoen later vertrekken toen de resultaten minder werden. Nantes is aan het opkrabbelen na een slechte seizoenstart: het verloor de eerste twee competitieduels, maar pakte daarna vier punten tegen Troyes en Olympique Lyon.

Menig zal dit seizoen echter geen bijdrage gaan leveren aan de prestaties van de Franse ploeg, maar meldt zich snel bij Oldham. Die ploeg staat momenteel voorlaatste in de League One.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.