Memphis tegen Marsman, Barça trekt naar Miami en New York

Reacties

Nick Marsman mag zich verheugen op een ontmoeting met Barcelona. De Catalanen bereiden zich in de Verenigde Staten voor op het volgende seizoen. Tijdens die periode ontmoet het het Inter Miami FC van de goalie.

Memphis tegen Marsman, Barça trekt naar Miami en New York

Het is de vijfde keer in acht seizoenen dat Barça de oceaan over gaat voor een trainingskamp in Amerika. Vanwege het coronavirus kon het de afgelopen twee seizoenen niet, maar in 2019 bezocht het Miami ook al. Toen speelde Barcelona tegen Napoli. Later zou nog Michigan aangedaan worden, terwijl eerder ook Japan nog bezocht werd.

Dit keer wordt ook nog een wedstrijd gespeeld tegen New York Red Bulls. De duels worden afgewerkt in de thuisstadions van de gastheren. In Zuid-Florida zal op 19 juli tegen Inter Miami gespeeld worden. New York zal op 30 juli het podium bieden aan de ploeg van trainer Xavi Hérnandez.

Voor doelman Marsman is het een mooi affiche. De keeper staat onder contract bij Inter Miami. Door de bekendmaking van het oefenschema kan hij zich verheugen op confrontaties met landgenoten Memphis Depay en Frenkie de Jong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.