Memphis niet langer de enige Oranje-international met leeuw(en) op zijn rug

Reacties
Memphis niet langer de enige Oranje-international met leeuw(en) op zijn rug
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Memphis Depay is al enige tijd bekend dat hij een leeuwenhoofd op zijn rug heeft laten tatoeëren, maar nu blijkt ook zijn collega-international Tyrell Malacia de nodige uren bij een tatoeërder te hebben doorgebracht voor een soortgelijk kunstwerk.

De linksback van Manchester United deelde maandagavond een foto van zichzelf waarop een nieuwe tatoeage te zien is: in tegenstelling tot Memphis heeft Malacia niet één leeuwenhoofd op zijn rug laten zetten, maar (naar het lijkt) twee volwassen én twee jonge leeuwen en een drietal wandelende olifanten.

Over de boodschap of gedachte achter de tatoeage heeft Malacia zich niet uitgelaten. 'De leeuw op mijn rug vertegenwoordigt mij - ik heb het hart van een leeuw', zei Memphis eerder over zijn leeuwenhoofd. De aanvaller van Barcelona gaf al eens aan daarvoor 24 uur te hebben doorgebracht bij een tattoo artist die vanuit Eindhoven naar Manchester overkwam. Gezien het eindresultaat bij Malacia, zal ook hij geduld gehad moeten hebben tijdens de productie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.