Memphis moet bekerduel Barça met Bilbao laten schieten

Reacties

Memphis Depay is door Barcelona-trainer Xavi Hernández niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Athletic Bilbao van donderdagavond. De aanvaller blijft in Catalonië en trainde woensdag bij de afsluitende training uit voorzorg al niet mee.

Memphis moet bekerduel Barça met Bilbao laten schieten
© Pro Shots

De Oranje-international kampt met lichte klachten aan zijn hamstring en reisde niet mee naar Baskenland. Vorige week viel Memphis in de slotfase in tijdens de strijd om de Supercopa tegen Real Madrid. Xavi kan de herstelde Martin Braithwaite weer verwelkomen, maar zal in het achtstefinaleduel sowieso geen beroep doen op Ousmane Dembélé.

De clubleiding verzoekt de Franse aanvaller, waarover een heuse contractsoap gaande is, zo snel mogelijk te vertrekken bij Barcelona. Dembélé leek aanvankelijk te willen verlengen, maar eiste nadien een hoger salaris waarna de onderhandelingen tussen de club en zijn zaakwaarnemer Moussa Sissoko stokten.

Nederlanders
Luuk de Jong ontbreekt donderdagavond bij Barcelona. De spits zit de laatste wedstrijd uit van zijn schorsing van vorig seizoen. In het toernooi om de Copa de Rey van vorig jaar kreeg De Jong als speler van Sevilla de rode kaart tegen Barcelona.

Destijds kreeg De Jong de prent vanwege een spottend applausje naar de arbitrage. Frenkie de Jong en Sergiño Dest behoren wel tot het keurkorps dat in Baskenland zal strijden om een plek in de kwartfinale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.