Memphis laat verdediger zijn hielen zien en heeft eerste doelpunt te pakken

Memphis Depay heeft zijn eerste doelpunt van het seizoen te pakken. De aanvaller maakte zaterdag de 2-0 voor Barcelona in de thuiswedstrijd tegen Elche.

Barcelona
Barcelona
3 - 0
Elche
Elche

Memphis kreeg net als vorige week tegen Cádiz (0-4 zege) een basisplek. Hij was in de eerste helft veel betrokken bij het spel en kwam in de slotfase tot scoren. Memphis ontving de bal van Álex Balde, draaide in het strafschopgebied weg bij verdediger John Chetauya en schoot overtuigend binnen in het dak van het doel.

Barcelona is de dominante partij in de eerste helft. Elche-aanvoerder Gonzalo Verdú ontving een vroege rode kaart, waarna Robert Lewandowski de 1-0 voor zijn rekening nam. Na de 2-0 van Memphis scoorde ook Pedri nog, maar die treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.