Memphis kan goede start geen vervolg geven

Reacties

Olympique Lyon heeft zich vrijdag verslikt in promovendus Stade Reims. Memphis Depay kon een nederlaag in Stade Auguste-Belaune II niet voorkomen.

Memphis kan goede start geen vervolg geven
Reims
Reims
1 - 0
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais

Memphis toonde vorige week bij de seizoenouverture zijn kwaliteiten. 'Hij is van wereldklasse', zei trainer Bruno Genesio na de 2-0 zege op Amiens, dat mede door een goal van Oranje-international het onderspit moest delven. 'Het belangrijkste is dat Memphis ons kan bevrijden uit moeilijke situaties op het veld.'

Maar vijf dagen later kon Memphis tegen Stade Reims die status niet waarmaken. Lyon kon de defensie van de thuisploeg niet echt in verlegenheid brengen. Pablo Chavarria daarentegen deed dat na een half uur wel aan de andere kant. De Argentijnse spits kopte raak na een voorzet van Ghislain Konan. Het bleek de winnende treffer, want ondanks een offensief na rust bleef de formatie van Genesio droog staan in Reims.

Promovendus Reims heeft dankzij de zege op Lyon na twee duels de maximale score van zes punten te pakken. Vorige week werd Nice op eigen veld verslagen (0-1) ondanks slechts 32% balbezit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.