Memphis hoofdpersoon van relletje bij Lyon: 'Niet de juiste houding'

Reacties

Memphis Depay lag de afgelopen dagen onder vuur bij Olympique Lyon. De aanvaller maakte een ongeïnteresseerde indruk tegen Amiens (1-2 winst) en werd na 66 minuten gewisseld.

Memphis hoofdpersoon van relletje bij Lyon: 'Niet de juiste houding'

Na zijn wissel liet Memphis niet voor het eerst dit seizoen blijken moeite te hebben met een beslissing van trainer Bruno Genesio. Het leverde de Nederlander de nodige kritiek in de media en van de eigen supporters op, maar volgens Genesio is de kou inmiddels uit de lucht.

'Memphis heeft toegegeven dat hij zondag niet de juiste houding had. Iedereen maakt wel eens een fout, daar moet je mee leren leven. We hebben erover gesproken met hem en alles is nu opgelost. Laten we niet vergeten dat Memphis nog steeds een jonge speler is', aldus Genesio.

De 23-jarige Memphis krijgt woensdag waarschijnlijk geen basisplaats tegen Montpellier in de strijd om de Coupe de la Ligue. Genesio geeft meerdere spelers rust. 'Het is niet makkelijk om elke dag een topprestatie te leveren. Tegen Montpellier krijgen enkele spelers de kans die niet altijd spelen. Zondag heb ik het beste team weer nodig tegen Olympique Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.