Memphis en Broederliefde steunen Sparta met speciale actie

Reacties

Memphis Depay en Garry Rodrigues hebben samen met de artiesten van Broederliefde een winactie opgezet om Sparta Rotterdam te steunen. Het gezelschap kocht samen met een andere voetballer die anoniem wil blijven tien seizoenkaarten die verloot gaan worden.

Memphis en Broederliefde steunen Sparta met speciale actie

De seizoenkaarten van Sparta voor het nieuwe seizoen zijn weer te koop, maar aangezien het een onzekere tijd is, kan niet iedereen er direct een veroorloven. Om niet alleen de club, maar ook de fans te steunen, besloten ex-spelers Memphis en Rodrigues om samen met Broederliefde seizoenkaarten te verloten. Het gaat om vijf keer twee kaarten voor verschillende vakken.

Om kans te maken op de seizoenkaarten moeten mensen de Instagram-pagina's van zowel Broederliefde als Sparta volgen, reageren op de Instagram-post van Broederliefde en aangeven waarom juist zij moeten winnen. De winnaars worden komende zaterdag bekendgemaakt. Eerder al maakte Georginio Wijnaldum bekend dat hij enkele seizoenkaarten van Sparta gaat verloten.

Ook FC Groningen wordt door meerdere oud-spelers gesteund. Ronald en Erwin Koeman volgden woensdag het voorbeeld van onder anderen Erik Nevland, Hans Hateboer, Luis Suárez en Virgil van Dijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.