Memphis deelt met penaltymisser zwaar mee in de Barça-malaise

Reacties

De gifbeker is nog lang niet leeg voor Barcelona en trainer Ronald Koeman. In de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano ging het weer gigantisch mis voor de Catalanen, bij een achterstand miste Memphis Depay laat in de wedstrijd een strafschop.

Memphis deelt met penaltymisser zwaar mee in de Barça-malaise
© Pro Shots
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano
1 - 0
Barcelona
Barcelona

De thuisclub was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Radamel Falcao en lang kon Barça daar weinig tegenover stellen. Twintig minuten voor tijd leek de comeback echt opgestart te kunnen worden, omdat Óscar een penalty veroorzaakte.

De middenvelder van Rayo Vallecano liet Memphis struikelen, waarna scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz de bal op de stip legde. Memphis ging zelf achter de bal staan, maar zag keeper Stole Dimitrievski zijn inzet uit de linkerhoek werken.

Barça is wel toe aan een goed resultaat. Na een moeizame seizoenstart krabbelde de club een beetje op, maar afgelopen weekend werd El Clásico verloren van Real Madrid. Ook in de Champions League zal Barcelona nog alles op alles moeten zetten om zich te plaatsen voor de knock-outfase.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.