Memphis: 'Barcelona? Iedereen weet dat ik onder Koeman wil spelen'

Reacties

Memphis Depay heeft op de persconferentie van het Nederlands elftal nog geen uitsluitsel willen geven over een eventuele transfer naar Barcelona. Volgens Spaanse media kunnen de Catalanen hem elk moment presenteren.

Memphis: 'Barcelona? Iedereen weet dat ik onder Koeman wil spelen'
Nederland
Nederland
2 - 0
Oostenrijk
Oostenrijk

Een dag voor het tweede EK-duel van Oranje met Oostenrijk was het daardoor onvermijdelijk dat de Barcelona-vraag aan Memphis werd gesteld. De 27-jarige aanvaller, die naast bondscoach Frank de Boer aanschoof voor het persmoment, liet zich niet uit de tent lokken.

'Zoals ik al heb gezegd: de transfer wordt vanzelf duidelijk', reageerde Memphis. 'Het is afwachten, daar wil ik het bij laten. Iedereen weet dat ik er langere tijd aan gelinkt ben en dat ik onder Ronald Koeman wil spelen, laten we afwachten. Dan gaat het nieuws er vanzelf te komen.'

Volgens de kranten in Spanje laat de bevestiging van de transfer door Barcelona dus niet lang meer op zich wachten. Memphis zou na Sergio Agüero en Eric García de volgende transfervrije aanwinst zijn voor de club van Ronald Koeman. Zijn contract bij Olympique Lyon loopt deze zomer af.

Zaterdag stond Memphis nog op de voorpagina in Spanje.
Zaterdag stond Memphis nog op de voorpagina in Spanje.
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.