Memphis baalt van Rooney na Manchester United-anekdote

Reacties

Memphis Depay heeft op zijn Instagram-pagina zijn teleurstelling uitgesproken over een anekdote die Wayne Rooney deelde over hun gezamenlijke periode bij Manchester United.

Memphis baalt van Rooney na Manchester United-anekdote

In gesprek met The Daily Mail blikte Rooney zondag terug op zijn samenwerking met Memphis bij The Red Devils. De Engelsman, die tegenwoordig uitkomt voor DC United in de MLS, zei het volgende daarover: 'Memphis viel in tijdens een uitwedstrijd tegen Stoke City en hij verpestte het, waardoor zij scoorden. Hij speelde maar vijftien minuten, dus Louis van Gaal vertelde hem dat hij voor de reserves zou spelen de volgende dag.'

'Na de wedstrijd zei ik tegen hem: "Luister, het wordt lastig voor jou hier. Kom morgen in ieder geval niet naar de wedstrijd met al je versieringen en houd het een beetje sober." De wedstrijd was bij Altrincham en hij kwam daar aan in zijn Rolls Royce met een rode leren jas en een cowboyhoed. Toen dacht ik: wat heeft het ook voor nut. Maar het is een goede jongen en ik ben blij dat hij het nu goed doet.'

Memphis heeft de uitspraken van Rooney ook gelezen en reageerde zondagmiddag via zijn Instagram-pagina met een oude foto van het duo samen en een ludiek bijschrift. 'Ik dacht dat we hier voorbij waren', voegde de Nederlander toe om zijn teleurstelling uit te spreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.