Meijer lacht om primeur: 'Slagingspercentage honderd procent'

Reacties

Het chagrijn heeft bij Club Brugge plaatsgemaakt voor een positieve vibe. Ook Bjorn Meijer had reden om een lach op zijn gezicht te tonen.

Meijer lacht om primeur: 'Slagingspercentage honderd procent'
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 0
Standard Luik
Standard Luik

Meijer mag dan verdediger zijn, binnen een week scoorde hij twee keer. 'Hoewel die er lekker inging, was mijn doelpunt tegen Benfica niets meer dan een voetnoot, vandaag bleek mijn treffer wel belangrijker', zei Meijer na de 2-0 overwinning op Standard Luik.

De verdediger leverde zondag zijn bijdrage met een rake vrije trap. Hij joeg de bal over de muur in de kruising. Daarmee kon Club Brugge na de turbulente week met de nederlaag bij Benfica en het ontslag van trainer Scott Parker opgelucht ademhalen.

'Ik had nog nooit een vrije trap genomen in een officiële wedstrijd in mijn profcarrière. Tot nu toe heb ik dus een slagingspercentage van honderd procent, dus dat is prima', zei Meijer met lach. 'We waren hieraan toe.'

Interim-coach Rik De Mil zorgde voor een goed gevoel. 'Nadat we zowel tegen Oostende als Benfica zwaar onderuit gingen, weet je dat er heel wat chaos op je afkomt en dat er iets staat te gebeuren', aldus Meijer. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zonder in details te treden hadden we een goed gesprek. Daarbij viel me meteen op dat hij voor een positieve vibe wist te zorgen.' Meijer vertaalde dat in zijn treffer tegen Standard.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer B. Meijer
Meer over B. Meijer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.