'Megatransfer op komst: United en Dortmund onderhandelen over Sancho'

Reacties

Manchester United en Borussia Dortmund zouden in vergevorderde onderhandelingen zijn over een transfer van Jadon Sancho. Volgens The Guardian zijn The Red Devils bereid om een bedrag van 100 miljoen euro te betalen voor de twintigjarige vleugelflitser.

'Megatransfer op komst: United en Dortmund onderhandelen over Sancho'
© Pro Shots

Via allerlei bonussen zou de som op kunnen lopen tot 120 miljoen euro. United zit al lang achter Sancho aan en nu de club zeker is van een Champions League-optreden heeft het in elk geval voldoende financiële middelen om de Engelsman in te lijven.

Poll (gesloten) Hoe eindigt Manchester United - LASK Linz?
  • 89% Manchester United wint (249 stemmen)
  • 4% Gelijkspel (10 stemmen)
  • 7% LASK Linz wint (20 stemmen)

Sancho, die tijdens het afgelopen Bundesliga-seizoen spectaculaire cijfers neerzette met zeventien goals en zestien assists, zou een overgang naar Old Trafford zien zitten. Pikant is dat de aanvaller in 2017 stadgenoot Manchester City verliet voor BVB. Sancho achtte de kans op speeltijd bij de Bundesliga-club groter.

Deadline
Eerder op de dag berichtte de BBC dat Dortmund een ultimatum heeft gesteld: vóór 10 augustus moet duidelijk zijn of de transfer van Sancho doorgaat. BVB wil zich namelijk zonder al te veel transferperikelen voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Sancho's verbintenis met Borussia Dortmund loopt in 2022 af.

Sancho en United een geweldige match: 'Hij geloofde niet in Project-Guardiola'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.