Mega-exodus in Venlo na degradatie: veertien spelers weg

Reacties

VVV-Venlo staat voor een flink karwei om de selectie voor komend seizoen op orde te krijgen. Na de degradatie uit de Eredivisie vertrekken liefst veertien spelers, meldt de club.

Mega-exodus in Venlo na degradatie: veertien spelers weg
© Pro Shots

VVV eindigde, ondanks 26 goals van Georgios Giakoumakis, als zeventiende in de Eredivisie en speelt volgend seizoen dus in de Keuken Kampioen Divisie. Het budget van VVV zal daardoor een stuk kleiner zijn en daardoor worden diverse opties in contracten niet gelicht.

In dit geval gaat het om de spelers Joshua John, Torino Hunte, Arjan Swinkels, Jafar Arias en Steffen Schäfer. Ook Lukas Schmitz had een optie in zijn contact staan, maar door de degradatie van VVV is zijn overeenkomst met de club ontbonden.

Van Thorsten Kirschbaum, Nezar S’Rifi en Christian Kum worden de contracten niet verlengd en een zestal huurlingen keert terug naar hun werkgevers: Leon Guwara, Zinedine Machach, Christos Donis, Anastasios Donis en Meritan Shabani.

Tristan Dekker ontspringt mogelijk de dans, VVV meldt dat met hem nog wordt gesproken over een eventuele verlenging van zijn aflopende contract. Eerder lichtte de club al wel de opties in de contracten van Simon Janssen en Aaron Bastiaans. Topscorer Giakoumakis heeft nog een contract tot medio 2022.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.