Mega- en droomtransfer Hazard lijkt er toch echt te komen

Reacties

Eden Hazard wil naar Real Madrid en nu heeft voorzitter Florentino Pérez bevestigd dat de club ook geïnteresseerd is in de Belg. Een plus een is twee.

Mega- en droomtransfer Hazard lijkt er toch echt te komen

Al jaren wordt Hazard herinnerd aan zijn uitspraken over Real Madrid. De speler van Chelsea zei ooit dat De Koninklijke zijn droomclub is. Sindsdien wordt er ieder seizoen weer uitgebreid gespeculeerd over een vertrek naar Spanje.

Na dit seizoen lijkt het dan toch echt te gebeuren. In Belgische media vertelt Hazard uitgebreid over een vertrek uit Engeland en in Spanje werkt Pérez alvast aan de deal. Op nationale radio had hij een interview en natuurlijk kwam Hazard ter sprake.

'Het is een lastige deal, waar veel aan moet gebeuren', zei Pérez bij Onda Cero. 'Maar ik zie wel voor me dat Hazard naar Real Madrid komt deze zomer. We hebben lang geprobeerd hem naar Madrid te halen, maar tot op heden is dit niet gelukt. Ik ben erg geïnteresseerd in Hazard, hij is een van de beste spelers op de linkerflank ter wereld.'

Na enkele (relatief) rustige transferperiodes lijkt Real Madrid dus weer eens een grote slag te slaan op de transfermarkt. Dat dit nog niet gebeurd is, heeft meer te maken met de prestaties van Chelsea. Uit respect voor Hazard en de club heeft Real Madrid nog geen officieel contact opgenomen. De formatie uit Londen speelt deze week immers de finale van de Europa League. Pérez: 'Het zou van weinig respect getuigen mochten we nu contact opnemen met hen.'

OP VI PRO blikten we al vooruit op de renovatie van Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.