Meester Modric moet Kroatië zijn eerste zilverwerk ooit bezorgen

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal was woensdagavond zo dichtbij tegen Kroatië, maar zag de finale van de Nations League na verlenging door de vingers glippen. De Kroaten nemen het zondagavond in finale op tegen Spanje. Blik vooruit en speel mee met Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Luka Modric, de oude Kroatische meester.

Meester Modric moet Kroatië zijn eerste zilverwerk ooit bezorgen
© Pro Shots
Nederland
Nederland
nv
2 - 4
Kroatië
Kroatië

Op het WK in Qatar behaalde Kroatië de derde plaats, maar aanvankelijk waren de supporters niet in een feest- maar rouwstemming. Vrijwel elke Kroaat dacht dat Luka Modric zijn afscheid in het interlandvoetbal aan zou kondigen, maar niets was minder waar. De spelverdeler van Real Madrid onthulde dat hij de Final Four in de Nations League sowieso mee zou spelen en dat hij zich ook nog in de EK-kwalificatiereeks wil laten zien.

Helaas voor Oranje troffen zij het Kroatië van Modric in de Nations League. Het duel eindigde weliswaar in een deceptie voor Oranje, maar stiekem heeft elke voetballiefhebber toch wel gesmuld van Modric. De Kroaat huppelde als een hoentje over het veld en onder zijn leiding werd het Nederlands elftal bij vlagen van de mat getikt. Modric heeft de leeftijd van 37 inmiddels bereikt, maar dat is iets wat je niet zou zeggen als je hem ziet spelen.

Modric staat dan wel bekend als een volmaakte passer, maar in grote wedstrijden heeft hij al geregeld laten zien dat hij het doel onder vuur neemt wanneer het moet. Zo maakte hij ooit de bevrijdende 2-0 voor Kroatië tegen Argentinië in de groepsfase van het WK in 2018 en wellicht kan je de trap met zijn buitenkant voet tegen Kroatië op het EK van 2020 tegen Schotland nog wel herinneren. Modric durft de trekker in ieder geval over te halen wanneer het er op aankomt.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Kroatië - Spanje
Weddenschap: Luka Modric, minstens één schot op doel
Odd: 3.00

Kroatië zal de oude meester van weleer toch echt nodig hebben tegen Spanje en Unibet speelt hier met een flink verhoogde odd op in. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de odd voor minstens één schot op doel van Modric in de reguliere speeltijd verhoogd naar 3.00. Deze speciale quotering is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

De maximale inzet bij de Uitblinker is 25 euro. Log in om de speciale odd te zien. Goed om te benadrukken: het gaat om een schot op doel, niet om een doelpoging. De weddenschap wordt afgehandeld volgens Opta-gegevens.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's