Meereizen Messi volgende opsteker voor Barcelona

Reacties

Ernesto Valverde heeft Lionel Messi al opgenomen in de selectie voor het Champions League-duel met Internazionale. De aan zijn arm geblesseerde Argentijn reist mee naar Milaan, waardoor hij mogelijk dinsdag zijn rentree al maakt bij de groepsgenoot van PSV.

Meereizen Messi volgende opsteker voor Barcelona

Messi brak twee weken geleden in de topper tegen Sevilla zijn arm bij een ongelukkige val. De verwachting was dat hij drie weken aan de kant zou staan en het herstel verloopt klaarblijkelijk voorspoedig.

De sterspeler keerde woensdag al terug op het trainingsveld en ontbrak zaterdagavond nog wel bij de wedstrijdselectie tegen Rayo Vallecano (2-3 zege). Hoewel Messi meereist naar Milaan is het wel nog de vraag of trainer Valverde al een beroep op hem gaat doen. De coach wilde zaterdagavond nog geen duidelijkheid geven over de inzetbaarheid van Messi.

Barcelona heeft bij afwezigheid van Messi de schade goed beperkt. In de Champions League werd Internazionale in Camp Nou al met 2-0 verslagen. Tegen Real Madrid werd vorige week overtuigend met 5-1 gewonnen en zaterdag volgde voor de koploper dus een benauwde zege bij Rayo Vallecano, dat pas in de slotfase werd verslagen door goals van Ousmane Dembélé en Luis Suárez.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
2
0
14-5
+9
14
2
Tottenham Hotspur
6
2
2
2
9-10
-1
8
3
Internazionale
6
2
2
2
6-7
-1
8
4
PSV
6
0
2
4
6-13
-7
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.