Medunjanin (37) kan het nog steeds: 'Ik zei: bij jou wil ik voetballen'

Reacties

Haris Medunjanin maakte vrijdagavond zijn eerste doelpunt op de Nederlandse velden sinds 18 augustus 2007, toen hij nog in dienst was bij AZ. De middenvelder knalde namens PEC Zwolle fraai raak tegen Jong Ajax.

Medunjanin (37) kan het nog steeds: 'Ik zei: bij jou wil ik voetballen'
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 1
Jong Ajax
Jong Ajax

De 37-jarige Medunjanin vloog direct trainer Dick Schreuder in de armen: 'Hij heeft mij de kans gegeven om terug te komen naar Nederland. Ik ben hier opgegroeid en wilde ook heel graag terug. Ik zei: bij jou wil ik komen voetballen. Met dat doelpunt probeer ik hem toch een beetje terug te betalen voor het vertrouwen.'

Een overwinning leverde het PEC Zwolle niet op, want in de slotfase kwamen de bezoekers uit Amsterdam langszij. 'Het is jammer dat het niet gelukt is, maar er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan. We hebben één doel: promoveren.'

Verder viel op dat Medunjanin bijzonder veel (kilo)meters aflegde. 'Ik heb sinds mijn jongste jaren niet meer zo veel gerend', knipoogde hij voor de camera van ESPN. 'Ik probeer er alles aan te doen om te winnen.' Volgende week vrijdag gaat PEC op bezoek bij FC Dordrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.