Medici zorgen voor grote opluchting bij Pogba en Juventus

Reacties

Paul Pogba hoeft niet langer te vrezen dat hij het komende WK mist. Na overleg met specialisten is besloten dat er geen operatie nodig is voor het herstel van een knieblessure, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

Medici zorgen voor grote opluchting bij Pogba en Juventus
© Pro Shots

De Juventus-aanwinst liep een knieblessure op tijdens een training gedurende de Amerikaanse toer van de Italiaanse topclub. Gevreesd werd dat de schade groot was en dat een operatie nodig was, waardoor de 29-jarige Fransman het WK in Qatar zou moeten missen. Pogba bezocht dinsdag specialisten en de conclusie was geruststellend. Hij hoeft niet onder het mes en heeft waarschijnlijk zo'n vijf weken nodig om te herstellen van de meniscusblessure aan zijn rechterknie.

Voor Pogba betekent dat wel dat hij de eerste speelrondes in het nieuwe Serie A-seizoen mist. Juventus begint op 15 augustus aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sassuolo. De Oude Dame treft op 22 augustus Sampdoria en op 27 augustus staat de topper tegen AS Roma al op het programma.

Pogba keerde deze zomer transfervrij terug naar Turijn, na een periode van zes jaar bij Manchester United. De nieuwe blikvanger moet helpen Juve terug te laten keren naar de top van de Serie A. De grootmacht werd vorig seizoen teleurstellend vierde. In zijn eerste periode bij Juve werd Pogba al vier keer landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.