Mbappé spreekt Parc des Princes toe: meer details over ongekende deal

Reacties

Kylian Mbappé (23) en Paris Saint-Germain hebben zaterdagavond de contractverlenging van de Frans international in Parc des Princes bevestigd. De steraanvaller van de Parijzenaars gaat naar verluidt vijftig miljoen euro per jaar verdienen.

Mbappé spreekt Parc des Princes toe: meer details over ongekende deal
PSG
PSG
5 - 0
Metz
Metz

Met een filmpje van Mbappé uitkijkend over Parc des Princes maakte PSG zaterdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller in Parijs blijft. Mbappé toonde voor het laatste thuisduel van PSG met FC Metz ook nog een shirt aan het thuispubliek met daarop zijn naam en rugnummer 2025, verwijzend naar de duur van zijn nieuwe contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Staand naast een glunderende PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi richtte Mbappé zich voor de wedstrijd tot het publiek: 'Dit is mijn thuis, mijn stad zoals ik altijd heb gezegd. Ik ga door bij Paris Saint-Germain om samen titels te winnen', verklaarde Mbappé.

'Dit is een uitzonderlijk moment in de geschiedenis van PSG', gaf Al-Khelaïfi aan. 'Mbappé wordt nu de hoeksteen van het project van de club voor de komende jaren, op en naast het veld. Ik ben erg trots en erg blij. We gaan de mooiste pagina's van onze geschiedenis openen.'

Lange tijd leek het erop dat Real Madrid Mbappé zou gaan inlijven komende zomer, maar PSG toonde zich het slagvaardigst in de strijd om zijn handtekening. Naar verluidt ontvangt Mbappé jaarlijks vijftig miljoen euro en krijgt hij een tekenbonus van liefst 130 miljoen euro. Ook zou hij de volledige eigenaar worden van zijn portretrechten én hij zou betrokken worden bij belangrijke besluiten binnen de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.