Mbappé is aandachtig maar onbegrijpend toeschouwer bij het rugby

Reacties

Het Stade de France is een werkplek waar de meeste mensen maar van kunnen dromen, maar voor Kylian Mbappé is het als de beste voetballer van Frankrijk al een paar jaar realiteit. De spits besloot vrijdag ook eens 'naar kantoor' te komen zonder dat hij zelf moest werken. Het leverde een tamelijk grappig moment op.

Mbappé is aandachtig maar onbegrijpend toeschouwer bij het rugby
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mbappé had een mooi plekje om naar de Franse ploeg te kijken in… het rugby, de op één na populairste sport in Frankrijk. In Parijs ging Nieuw-Zeeland met ruime cijfers over de knie: de Fransen zegevierden met 27-13. Bij één van de scoringsmomenten van de thuisploeg bleek dat de aanvaller van Paris Saint-Germain geen benul had van waar hij naar zat te kijken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het gebeurt niet vaak dat de razendsnelle, dodelijke afmaker te laat is in zijn reacties, maar de camera's hadden hem nu toch echt te pakken. In het uitverkochte stadion had iedereen allang door dat het Franse vijftiental had gescoord toen ook Mbappé opsprong en gewoon maar meedeed met de rest. Het rugby zou Mbappé allicht goed liggen: als hij op snelheid ligt zou geen tackle hem nog kunnen stoppen en zo zou hij de ene na de andere try scoren voor zijn ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.